My world of words

Velen vragen zich af wie die beeldschone dame achter My world of words is. Dat zal ik je vertellen. Zij is Marjolein van Driel. Eenendertig jaar geleden is zij geboren in Wageningen en sinds 2011 woonachtig in het pittoreske dorpje, genaamd Wormerveer.

 

Zij is een humoristische vrouw, maar vooral een vrolijke verschijning. Zij is verslaafd aan koffie drinken, schrijven, social media en aan lachen. Zij is enorm leergierig en heeft een grote schat aan talenten, waaronder zingen, illustreren en poëzie, maar vooral bij het schrijven ligt haar passie. Als klein meisje schreef zij al met veel plezier haar opstellen en werkstukken en behaalde daarmee hoge cijfers.

 

Na haar MAVO te hebben behaald is zij zwervende geweest. Zwervende in de zin van, wat wil zij doen met haar leven? Wat is er allemaal te doen? Uiteindelijk heeft zij besloten SPW-3 te gaan volgen en haar heil te zoeken in de kinderopvang. Tien jaar lang heeft zij gewerkt als pedagogisch medewerkster en met veel plezier. Toch bleef de liefde voor het schrijven bij haar knagen.

 

Eind 2010 is zij begonnen met bloggen. Puur voor haarzelf. Tevens doet ze regelmatig mee aan schrijfwedstrijden. Al was het in eerste instantie alleen maar om te ontwikkelen en om te leren, inmiddels heeft zij ook al enkele prijzen in de wacht weten te slepen. Steeds meer is ze gaan schrijven, totdat de dag kwam dat ze besloot er iets concreets mee te gaan doen. Ze besloot van haar passie haar beroep te maken. Copywriten, dáár ligt haar hart. Schrijven op de meest verschillende manieren. Een afwisselender beroep is er niet volgens haar.
En My world of words was geboren.

Aangenaam. Ik ben Marjolein van Driel. Ik ben de copywriter die jij zoekt.